Anpassning av Össjö krog

Anpassning av den gamla vägkrogen som också ingår i Leaderprojektet pågår för fullt. Här ska vi skapa en samlingssal för mindre sammankomster av varjehanda slag. Genom att ta bort en innervägg skapades ett större utrymme i den södra delen av huset. En toalett kommer att byggas i mittdelen av huset, köket kommer också att få ny inredning. Nytt golv i hallen och trappa till övervåningen blir det också. Hela elsystemet kommer i princip att bytas ut.

 

Väggen i bakgrunden saknade isolering, den har isolerats och fått ny beklädnad.

 

Köket får ny inredning så småningom. Här har förberetts med ny eldragning till köksutrustningen.

 

Toaletten börjar även ta form. Ett helt nytt avloppssystem har installerats i både toalett och kök.

 

”Stora salen” Här är det än så länge som på alla byggarbetsplatser…..Rörigt!